Περιποίηση προσώπου: 8 συμβουλές που θα σας ανανεώσουν

Γράφτηκε από Δέσποινα 02/03/2019 0 Σχόλια


Η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέχει κάθε γυναίκα καθώς ένα πρόσωπο καθαρό, σφριγηλό και λαμπερό χαρίζει νεανική όψη και ομορφιά. 

 
Ας δούμε παρακάτω πώς μπορείτε να φροντίζετε σωστά την επιδερμίδα σας ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. 
 
1.Όπως είναι γνωστό η επιδερμίδα την ώρα του ύπνου αναζωογονείται και για να γίνει σωστά η διαδικασία θα πρέπει να έχει προηγηθεί ένας πολύ καλός καθαρισμός προσώπου με ήπιο καθαριστικό ή ζεστό νερό ώστε να απομακρυνθούν απο την επιδερμίδα βρωμιά, λιπαρότητα και το μακιγιάζ. 
 
2. Όταν καθαρίζετε το πρόσωπο σας φροντίστε να κάνετε αφρό με το καθαριστικό προϊόν στα χέρια σας πριν το απλώσετε στην επιδερμίδα σας. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύονται οι διαδικασίες αποκατάστασης και η αναζωογόνηση. 
 
3. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα συνίσταται να χρησιμοποιείτε συχνά μια μάσκα αργίλου στην Τ-ζώνη του προσώπου σας. Δηλαδή στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι. 

4.Κάντε κάθε 15 μέρες απολέπιση με το σωστό scrub για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σας. 
 
5. Απαραίτητα κάθε πρωί και κάθε βράδυ εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα που θα ενυδατωσει και θα αναζωογονήσει σε βάθος την επιδερμίδα σας. 
 
6. Ακόμα και σε περιόδους όπως ο χειμώνας που ο ήλιος δεν είναι τόσο δυνατός είναι άκρως απαραίτητη η χρήση αντηλιακού που θα προστατέψει την επιδερμίδα σας από πρόωρη γήρανση. 
 
7. Όταν εφαρμόζετε το άρωμα σας, αποφυγετε το πρόσωπο για να μήν επηρεαστεί το κολλαγόνο της επιδερμίδας. 
 
8. Πιείτε άφθονο νερό για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη. Όταν το δέρμα είναι αφυδατωμένο χάνει την ελαστικότητα και μειώνεται η καθαρότητα του. Στο κατάστημα Aromateri και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.aromateri.gr​ θα βρείτε πολύ μεγάλη γκάμα απο προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για να επιλέξετε αυτό ειδικά που ταιριάζει στο δικό σας μοναδικό τύπο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 
 
Aromateri, ο προορισμός σας στην περιποίηση της επιδερμίδας σας. 

Θα μας βρείτε: 
Aromateri, 
28ης Οκτωβρίου 146, Ξάνθη 
τηλ: 25410 78780

και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
www.aromateri.gr