Αρώματα τύπου vs brand: αρώματα με υπογραφή σε προσιτή  τιμή

Γράφτηκε από Δέσποινα 19/02/2019 0 Σχόλια

Τα χύμα αρώματα ή αλλιώς αρώματα τύπου κατακτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε όλες τις ηλικίες καθώς συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα και δεν υστερούν καθόλου σε σχέση με τα πρωτότυπα αρώματα. Υπάρχουν όμως και πολλοί καταναλωτές που διατηρούν επιφυλακτική στάση απέναντι στα αρώματα τύπου.  
Ας δούμε παρακάτω τί λένε κι ας κάνουμε τη σύγκριση με τα πρωτότυπα αρώματα: 
 
“Τα αρώματα τύπου δεν έχουν την ίδια διάρκεια με τα πρωτότυπα”. 
 
Λάθος. Τα αρώματα τύπου αποτελούν πιστά αντίγραφα των πρωτοτύπων, και η διάρκεια του αρώματος είναι όπως και στα πρωτότυπα αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τα πρωτότυπα. 
 
“​Οι τιμές αρωμάτων τύπου και πρωτότυπων είναι ιδιες”.  

Λάθος. Τα αρώματα τύπου είναι κατα πολύ οικονομικότερα σε σχέση με τα πρωτότυπα και σε μερικές περιπτώσεις φτάνουν στο 1/10 της τιμής των πρωτότυπων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε παρα πολλούς καταναλωτές, ακόμα και με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, να αποκτούν το άρωμα της αρεσκείας τους, χωρίς να πληρώνουν υπέρογκα ποσά. 
 
“Τα αρώματα τύπου δεν έχουν μεγάλη ποικιλία”. 
 
Λάθος. Τα αρώματα τύπου έχουν ακριβώς την ίδια ποικιλία με τα πρωτότυπα, ίσως και μεγαλύτερη, καθώς για κάθε πρωτότυπο άρωμα υπάρχει και το αντίστοιχο άρωμα τύπου. 
 
“Τα αρώματα τύπου δεν είναι εξισου ασφαλή με τα πρωτότυπα”. 
 
Λάθος. Τα αρώματα τύπου παρασκευάζονται ακριβώς με τις ίδιες προδιαγραφές ασφαλείας που παρασκευάζονται και τα πρωτότυπα αρώματα και είναι απολύτως ασφαλή για τον καταναλωτή.

Βλέπουμε λοιπόν πως τα αρώματα τύπου αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς και τους αγαπημένους σας καθώς συνδυάζουν ποιότητα, διάρκεια, ασφάλεια και μεγάλη  ποικιλία σε πολύ οικονομικές τιμές. 
 
Στο κατάστημα Aromateri στην Ξάνθη θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο χύμα αρώματα καθώς και μεγάλη ποικιλία καλλυντικών , σε πολύ προσιτές τιμές, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και απαίτηση για καθε περίσταση. 
 
Aromateri, ο προορισμός σας στα γυναικεία και ανδρικά αρώματα. 

 
Θα μας βρείτε: 
Aromateri, 
28ης Οκτωβρίου 146, Ξάνθη 
Τηλ: 25410 78780