Γυναικείες τσάντες, ο τύπος που σας ταιριάζει

Γράφτηκε από Δέσποινα 04/03/2019 0 Σχόλια

Οι γυναικείες τσάντες είναι κυρίαρχο αξεσουάρ σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα και η τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που κυκλοφορούν αντιπροσωπεύουν και διαφορετικό τύπο γυναίκας. 
 
Ας δούμε παρακάτω ποιοι είναι οι βασικοί τύποι γυναικείας τσάντας και ποιος σας ταιριάζει καλύτερα: 

1​) ​Backpack – Τσάντα πλάτης: 
Άνετη,πρακτική,στυλάτη,φοριέται στην πλάτη και σας επιτρέπει να κουβαλάτε μαζί σας χρήσιμα αντικείμενα της καθημερινότητας χωρίς να κουράζεστε. 

2​) ​Envelope – Clutch τσαντάκια: 
Τα clutch τσαντάκια είναι ιδανικά για βραδινές εξόδους, χωρις λουριά ή χερούλια  και τα κρατάτε είτε στο χέρι ειτε κάτω απ τη μασχάλη. Χωράνε άνετα πορτοφόλι, κινητό, καλλυντικά και συνδυάζουν κομψότητα και άνεση. 
 
3) Τσάντα Φάκελος:  
Η τσάντα φάκελος είναι τσάντα λίγο μεγαλύτερη, πάλι χωρίς χερούλια και λουριά που έχει σχήμα φάκελο. Εάν έχει λουράκι για να περνιέται στον καρπό θα την συναντήσεις και σαν wristlet. 
 
4)​ ​Messenger bag – Τσάντα ταχυδρόμου:  
Τσάντα ταχυδρόμου ή αλλιώς messenger bag είναι οι μεγάλες άνετες τσάντες που περνιούνται χιαστί στους ώμους και χωράνε ποικιλία αντικειμένων. 
 
Στο κατάστημα Aromateri στην Ξάνθη θα βρείτε  ποικιλία απο γυναικείες τσάντες και πορτοφόλια καθώς  και μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, σε πολύ προσιτές τιμές, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και απαίτηση για κάθε περίσταση. 
 
Aromateri, ο προορισμός σας στα γυναικεία αξεσουάρ και τις γυναικείες τσάντες. 
 
Θα μας βρείτε: 
Aromateri, 
28ης Οκτωβρίου 146, Ξάνθη 
τηλ: 25410 78780

και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
www.aromateri.gr