Βόλτα με...άρωμα Ξάνθης

Γράφτηκε από Δέσποινα 26/02/2019 0 Σχόλια

Η Ξάνθη είναι μια πόλη που αν την επισκεφτείς μια φορά θα γίνεις μόνιμος θαυμαστής της για πάντα. Μια πόλη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, την ιστορία με το σύγχρονο τρόπο ζωής. 
 
Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί τουρίστες έρχονται όλο το χρόνο για να γνωρίσουν την ομορφιά της πόλης της Ξάνθης και ειδικά την περίοδο του ξακουστού καρναβαλιού της Ξάνθης. Μια πόλη που μπορείς να βρεις τα πάντα. 
Απο την μυρωδιά των παραδοσιακών γλυκών στον αέρα, το να απολαύσετε τον καφέ σας μια ηλιόλουστη μέρα μέχρι τις ατελείωτες βόλτες και τα ψώνια με φίλους στα μαγαζιά της αγοράς της Ξανθης. 

Σε αυτή την πανέμορφη λοιπόν πόλη, βρίσκεται το κατάστημα Aromateri. Με μεράκι και αγάπη για τα προϊόντα του έχει ως στόχο να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα, τις καλύτερες τιμές μα και την καλύτερη εξυπηρέτηση που συνοδεύεται από ένα ζεστό χαμόγελο, χαμόγελο που χαρακτηρίζει τους υπέροχους κατοίκους της Ξανθης. 
 
Στο κατάστημα Aromateri στην Ξάνθη θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο χύμα αρώματα καθώς και μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, σε πολύ προσιτές τιμές, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και απαίτηση για κάθε περίσταση. 
 
Aromateri, ο προορισμός σας στα γυναικεία και ανδρικά αρώματα. 
 
Θα μας βρείτε: 
Aromateri, 
28ης Οκτωβρίου 146, Ξάνθη 
Τηλ: 25410 78780