Περιποίηση προσώπου: τα καλύτερα προϊόντα για τον κάθε τύπο δέρματος

Γράφτηκε από Δέσποινα 04/03/2019 0 Σχόλια

Tο πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, έλεγαν παλαιότερα κι ένα πρόσωπο περιποιημένο και ανανεωμένο μας δίνει αυτοπεποίθηση και γοητεία. 
 
Η περιποίηση ξεκινά με ένα πολύ καλό καθαρισμό προσώπου με ειδικά προϊόντα peeling που σας χαρίζουν ένα πρόσωπο καθαρό και λαμπερό,καθαρίζοντας τους πόρους του προσώπου απο σκόνες και νεκρά κύτταρα. Στο ​www.aromateri.gr​ θα βρείτε ποικιλία απο προϊόντα peeling και καθαρισμού προσώπου που σας εγγυώνται ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. 
 
Στη συνέχεια στην καθαρή επιδερμίδα εφαρμόζουμε αντιγηραντική προστασία για ένα δέρμα σφριγηλό και νεανικό. Αυτό γίνεται με ειδικά προϊόντα αντιγηραντικής προστασιας, όπως αυτά της σειράς EVELINE που θα βρείτε στο κατάστημα Aromateri και περιλαμβάνουν serum, ορό αντιγήρανασης, αντιρυτιδικές κρέμες, και πολλά ακόμα προϊόντα που σας χαρίζουν διαρκή προστασία και λάμψη. 
 
Τέλος εφαρμόζουμε την ενυδατική κρέμα και τη μάσκα ενυδάτωσης τα οποια θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα του προσώπου μας σε βάθος και θα μας χαρίσουν φρεσκάδα, λάμψη και ακαταμάχητη γοητεία. 
 
Στο κατάστημα Aromateri και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.aromateri.gr​ θα βρείτε πολύ μεγάλη γκάμα απο προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για να επιλέξετε αυτό ειδικά που ταιριάζει στο δικό σας μοναδικό τύπο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 
 
Aromateri, ο προορισμός σας στην περιποίηση της επιδερμίδας σας. 

Θα μας βρείτε: 
Aromateri, 
28ης Οκτωβρίου 146, Ξάνθη 
τηλ: 25410 78780

και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
www.aromateri.gr